Política de Privacitat

El lloc web lluistorne.com és propietat de Lluís Torné Cortada.

La present política de privacitat té per objectiu proporcionar informació sobre com el responsable del tractament tracta les seves dades personals d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Responsable del Tractament

El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Lluís Torné Cortada amb NIF 78078910M amb domicili Duran i Bas, 3 | 25230 Mollerussa | Lleida i correu electrònic [email protected].

Tractament de dades

A continuació, es realitza una descripció dels tractaments efectuats pel Responsable del Tractament:

Tractament CONTACTE
Finalitat Gestió de la sol·licitud de contacte.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Termini de conservació Les dades es conservaran fins que finalitzi el tràmit de contacte i, en qualsevol cas, quan l’interessat revoqui el seu consentiment.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.

És obligatori facilitar totes les dades?

Quan es sol·liciten dades per trametre l’acció desitjada, s’informarà del caràcter necessari de les dades que es consideren imprescindibles. Si no es faciliten les dades obligatòries, no serà possible trametre la sol·licitud efectuada.

Com pot exercir els seus drets?

Quan el tractament de les seves dades personals estigui basat en el seu consentiment podrà revocar l’autorització que va donar en qualsevol moment, adreçant-se per escrit a l’adreça de correu electrònic [email protected].

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament adreçant-se per escrit a l’adreça de correu electrònic [email protected].

En qualsevol cas, la seva sol·licitud haurà d’anar acompanyada amb fotocòpia del seu DNI, passaport o document legal vàlid que li identifiqui.

Des de lluistorne.com sel’informarà sobre les actuacions derivades de la seva petició en el termini d’un mes. En cas de tractar-se de sol·licituds especialment complexes, es pot ampliar el termini en dos mesos més (per tant, fins a un màxim de tres mesos), sempre informant de l’ampliació del termini dins del primer mes.

Si considera que no hem donat una resposta adequada a la seva sol·licitud, pot presentar una reclamació davant l’Agència Catalana de Protecció de Dades.