Perquè fer un blog et porta directe al cel, no cal dubtar

De ben segur que t’ho estàs preguntant, però val la pena fer un blog, perquè fer un blog et porta directe al cel. Doncs és així. Són moltes les raons, per la qual cosa no et podràs resistir i et llençaràs a crear el teu. El Cel no pot esperar i el blog serà la teva escala per arribar-hi. Tenir el control, ser l’amo dels teus treballs (a diferència de Facebook, Twitter,…) i que et resulti molt útil per a desenvolupar el teu projecte personal i corporatiu, no et sedueix?

El blog serà el teu canal propi d’interacció digital

El blog et permetrà donar-te a conèixer (si no hi ets, no existeixes), comunicar les teves idees (produir contingut propi i aprendre d’un mateix), oferir les teves habilitats (ser un expert suma) i compartir les teves experiències amb les persones (humanitzar internet) per ajudar-les a satisfer les seves necessitats que les han portat a llegir-te i això et donarà reputació. Vaja, una autèntica ganga i gairebé gratis! Deixaràs de preguntar-t’ho, perquè fer un blog et porta directe al cel.

Compte!, no serà una ‘escala’ de roses

Hauràs de tenir molt clar l’objectiu que desitges aconseguir i les inquietuds que t’apassionen, tenir constància en publicar, un gran esperit de superació i disposar del temps necessari per analitzar els resultats, que t’aportaran l’optimització del blog i et portaran a l’èxit.

Hauràs d’esmerçar-te molts d’esforços i ser molt exigent amb la creació de contingut de valor, amb un màrqueting de continguts de qualitat per generar interès, donat que la competència és àrdua en l’entorn global de la blogosfera, però els beneficis ho compensaran tot perquè generaràs marca, confiança i credibilitat. Per no deixar res a la improvisació, també t’anirà molt bé l’elaboració del calendari editorial per màrqueting digital.

El teu blog t’haurà de servir per rellançar la teva personalitat i el teu fet diferencial respecte a tots. Treballar per ser only one i ser més visible que ningú. No tindràs límit i com més solidari siguis i més desitgis ajudar als altres, encara més hauràs de treballar, però a la vegada major serà la teva recompensa. Et queda clar, no? Perquè fer un blog et porta directe al cel.

El blog es convertirà en una eina de màrqueting digital imparable

I amb una gran amplificació per aconseguir l’objectiu desitjat. Les teves publicacions implicaran proximitat amb les persones, generaràs llista de contactes i serviran per establir vincles de valor, fins a arribar a la seva fidelització. T’acostarà al teu públic objectiu, prèviament hauràs de definir el target per iniciar estratègia de Social Media Marketing, i podràs prendre decisions al teu gust. Generarà informació per als mitjans de comunicació i serà un imparable promoció de leads. Aconseguiràs millores substancials dels teus ratis de conversió. Els usuaris interactuaran i aportaran els seus coneixements i opinions, es crearà feedback i compartiran els teus continguts interessants en el social media, amb la consegüent promoció dels teus productes o serveis i notorietat de la teva marca. Què més vols?.

A més, un bon contingut del blog serà vital i t’ajudarà amb el posicionament SEO en els cercadors d’internet, donat que els motors de cerques seleccionen ràpidament les paraules claus i li donen valor al contingut. Et convertiràs en una referència en constant creixement i desenvolupament que acabarà repercutint en visites i conversió de vendes en la teva web, si aquest és l’objectiu perseguit. Deixar la teoria (web) per posar-ho en pràctica (blog). Serà el complement ideal per a les altres eines de màrqueting aconseguir la teva fita. A poc a poc ho tindràs més clar, perquè fer un blog et porta directe al cel.

Els bons professionals ajuden i et deixen ‘l’escala’

Perquè puguis endinsar-te més en el tema dels blogs, et recomano que donis una volta i gaudeixis de l’aportació de Vilma Núñez i els seus 21 Blogs de Marketing que no te dejarán indiferente después de leerlos.

I per a complimentar la informació pots aprendre més sobre què és un blog i per a què serveis.

És l’hora. Ja ha arribat el moment: Si quieres aprender algo deja de leer y ponte a escribir

T’espera un repte apassionant: It’s up to you.

Amb la creació del teu blog podràs demostrar la teva vàlua perquè hauràs d’esforçar-te al màxim per escriure articles de qualitat, t’obligarà positivament a documentar-te i aprendre molt sobre el tema i plasmar-lo en els teus posts, i podràs captar l’atenció de les persones. Pujaràs els esglaons que et falten per convertir-te en mediàtic i arribar al Cel. El Cielo es real.

M’agradaria conèixer la teva opinió sobre el meu post i, si ho desitges, també pots compartir-lo. Moltes gràcies per dedicar-me el teu temps i, perquè fer un blog et porta directe al cel, desitjo llegir-te ben aviat en el teu blog.